sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Jalkani jotka eivät suostu yhteistyöhön

Voihan varvas!Juuri kun oon päässyt oikein hvyään vauhtiin tässä laihdutusurakassa niin enkö mää sitten mene ja lyö varpaani niin pahasti, että siihen tuli pienen pieni hiusmurtuma.Eli nyt ei sitten lenkkeillä vähään aikaan ei! Sanat ei riitä kuvailemaan kuinka paljon harmittaa! Mää todella tarvitsen liikuntaa laihdutuksen tueksi, ainoastaan ruokavaliolla laihduttaminen ei ole koskaan onnistunut. Jostain pitäis löytyä nyt tarpeeks uskoa itteensä että pystyy pitämään syömisensä kurissa. Toisaalta mulla on kyllä niin hyvä draivi päällä tän asian suhteen, että enköhän mää tästä ajasta ilman liikuntaa selviä.

Onneksi löysin tänään aamulla yöpöydän kirjaröykkiön alta pari kuukautta sitten ostamani Kg- lehden. Yleensä en sitä lehteä osta, mutta nyt oli joku tarjous niin päätin ostaa. Onneksi olin säästänyt lehden koska sitä selaillessani löysin taas yhden ajatuksia herättävän artikkelin. "Unohda tavoitteet, valitse asenne". Se sopii tähän tilanteeseen kuin nakutettu. Olin unohtanut miten hyvä aartikkeli se onkaan!Tässä pieni ote jutusta, se joka oli mulle se tärkein:

"Uudessa ajattelutavassa on kyse siitä, miten elää parasta mahdollista elämää juuri nyt. Sen voi konkretisoida itselleen yhdellä sanalla. Kävisikö minulle sopivaa elämänasennetta parhaiten kuvaamaan esim. "rento", "rohkea" tai "kärsivällinen"? Kun sana on valittu, sen käyttöä harjoitellaan. Jos sana on esimerkiksi kohtuullisesti, ohjenuoraa noudatetaan kaikkialla:niin uhmaikäisen lapsen kanssa tarhamatkalla kuin ruotsinlaivan buffetpöydässä. Merikallio uskoo sanan voimaan. Siis siihen, että sanan avulla valinnat ohjautuvat vähitellen kuin itsestään kohtuullisille ja sitä kautta terveelliselle reitille, ja kilot alkavat karista."

Kohtuullisuus, siinä sana joka tulee olemaan  on yksi ohjenuoristani.  Liiallinen kieltäminen ei mun tapauksessa toimi, se on jo niin nähty.Käykäähän katsomassa artikkeli, jos vaikka kirjastoon eksytte. Yritin etsiä tän artikkelin Kg -lehden sivuilta, jotta olisin voinut sen tähän liittää, mutta en löytänyt.  Lehden numero on 6/loka-marraskuu 2013. Uuden asenteen myötä uuteen viikkoon!

                                                              
                                                    2 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on ihan huippu ja niiin todella inspiroiva! :) Kohti unelmia, kohtuudella! ;)

    VastaaPoista
  2. Luin ton saman jutun KG-lehdestä ja oli kyllä hyvä ja ajatuksia herättävä! Eli asenteella mennään :)

    VastaaPoista