sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pluskoon mallit ja niin edelleen

Olen tässä miettinyt paljon ihannevartaloani ja juurikin sitä unelmaa jonka haluan saavuttaa. Mitään "tällainen-olisin-jos-laihtuisin"-kuvankäsittelyohjelmaa en ole löytänyt joten on tarvinnut vähän katsella googlen kuvatarjontaa. Muistaakseni laitoin hakusanaksi plus size woman ja sieltä kuvahausta tulikin kuvia sitten tuhansittain- ei mitenkään yllättävää tietysti. On vain jotenkin niin huvittavaa että niissä kuvissa pluskokoisiksi lukeutuvat naiset ovat mielestäni usein täysin normaalikokoisia naisia. Liitin tähän kaksi kuvaa, joiden naiset ovat mielestäni hyvin kauniita muodoiltaan ja muutenkin. Tuollaista valkoista kotelomekkoa toivon saavani joskus vielä pitää. :)

Niin kuin sanottu, töitä tuollaisen vartalon saavuttamiseksi joudun tekemään kovasti. Löysin ihan sattumalta kuntosaliharjoittelu.fi sivuston ja innostuin ihan rekisteröitymäänkin. Tulostin sieltä yhden valmiin ohjelman joka mun piti tänään ottaa käyttöön. Mutta kas kas, niin mun tapaisesti unohdin ohjelman kotiin! :D Salille menin kuitenkin ja tein omasta päästäni sarjan.Tällä kertaa tuli hiki heti alkumetreillä eikä hikivirta loppunut kuin vasta kotona. Kaloreitakin kului sykemittarin mukaan 571!Ei huono kuntosaliharjoittelusaldoksi! Ensi viikolla alkaakin sitten ihana arki - tosin vasta tiistaina. Arki kunniaan, koska sitä elämällä minäkin saavutan unelmani. Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon!
 

4 kommenttia:

 1. Olen tehnyt tuota samaa googlettamista ja yllättynyt ihan samasta asiasta. Monet naiset näyttävät siltä kuin olisisivat kokoa 42 ja omasta mielestäni useimmiten sen kokoiset naiset on normaakipainoisia!

  Tseppiä taipaleellesi, jään innolla seuraamaan onnistumistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksestasi!Ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan.Mikäli joskus itse mahdun 42 koon housuihin (ei mikään d-mallisto kuitenkaan) en todellakaan pidä itseäni enää pluskokoisena.Tai ainakin niin haluan tällä hetkellä ajatella.Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Ohhoh, täällähän on otettu lentävä lähtö. Olet ollut tosi ahkera liikkumaan, voi kumpa joskus minäkin... :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kun tulit vilkaisemaan ja kiinnostui! Lentävä lähtö tosiaan ollut tai pikemminkin aktiivinen sellainen. Olenhan jo pitkään tehnyt saliharjoituksia mutta vain aina silloin tällöin eikä se tuota tulosta. Pidän myös ryhmäliikuntatunneilla käynneistä mutta niissäkin mulla on usein sellaisia kausia kun käyn monta kertaa viikossa ja sit tulee täyspysähdys.En tiedä millaiset on liikuntatottumuksesi, mutta koita pakottaa itsesi vaikka vain 20 min. lenkille.Eikä ees välttämättä joka päivä. Kun painoa on näinkin paljon niin ainakin mulle se tuo hyvän mielen sitten puntarilla. Koska lenkkeily pudottaa parhaiten mun painoa, ei sille vaan voi mitään. Susta on siihen jos minustakin on!Ajattelen aina et eihän tää oo ku 30 min.(mun yleisin lenkin kesto) mun elämästäni et kyllä lenkille sit pitäs pystyä ajankin puolesta.Toki on olemassa ihan syitäkin miksei lenkille pääse lähtemään, kaikki ei aina ole tekosyytä olla liikkumatta.
   Energistä viikon jatkoa! :)

   Poista