keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Juuri oikeenlaista kemiaa...

Uuden vuoden ensimmäinen päivä lähes takana ja huomenna koittaa jälleen arki - töihin meno siis odottaa. Mutta se on vasta huomenna ja vielä voin keskittyä yhteen kirjoitukseen. Eli...

Tykkään laulamisesta (joku on joskus sanonut mun olevan jopa hyvä siinä) ja sen vuoksi lauleskelinkin jälleen kerran suihkussa. Ensimmäiseki tuli mieleen Neon 2:n ikivanha biisi Kemiaa (en tosin tiedä onko tuo sen kappaleen nimi, mutta anyway...). Kertosäkeen osaan siitä siis ulkoa ja sitä hoilaillessani sain idean tähän kirjotukseen. Laulun kertosäe menee (jotakuinkin) näin:

"Siinä täytyy olla rakkautta, siinä täytyy olla unelmii. Mannapuuroa ja mansikkaa, juuri oikeenlaista kemiaa. Sen täytyy voida satuttaa, sen täytyy voida naurattaa. Ei siitä muuten mitään tuliskaan, ilman oikeenlaista kemiaa."

Laulussahan kerrotaan rakkaudesta, mutta mun mielestä tuo sopii hyvin kyllä ihan laihdutusprosessiinkin.

Siinä täytyy olla rakkautta - itseään pitää rakastaa
Siinä täytyy olla unelmii - tottakai! Sehän käy ilmi tän blogin nimestäkin
Mannapuuroa ja mansikkaa - mannapuuron ois kyllä ennemmin oltava kaura tai ruispuuroa. Mannapuurokaan ei tosin haittaa jos vaihtoehtona on suklaa. :) Ja mansikoita ja kaikkia muitakin mahdollisia marjoja.
Sen täytyy voida satuttaa - positiivisessa mielessä toki. Salilla rehkityt tunnit ja muut liikuntasuoritukset pitää tuntua!Toisaalta sen, että mikäli paino pompahtaa ylöspäin liian paljon, pitää myös satuttaa niin että saa potkua jatkaa taas uuten nousuun.
Sen täytyy voida naurattaa - EHDOTTOMASTI! Itseään ei saa ottaa liian vakavasti. Hymy voi pelastaa päivän ja nauru pidentää ikää.

Ei siitä muuten mitään tuliskaan, ilman oikeenlaista kemiaa. Niinpä, elämä pienine iloineen, suruineen, kompurointineen, ihmeineen ja sekasotkuineen muodostavat mulle sen oikeenlaisen kemian. Mun oikeenlaisen kemian siivittämänä jatkan kohti unelmaani.

1 kommentti: