torstai 2. tammikuuta 2014

Liikuntaturhaumia ja linkkivinkkejä

En sit niin millään jaksais...mut jaksoin kuitenki! Siinä se positiivisin asia tulikin. Eli en olis millään jaksanut kammeta itteeni ylös sohvalta kun töiden jälkeen nukutti niin kovasti. Joku ääni sisällä kuitenkin sanoi, et "nosta se peppus ja lähe salille!" Ja niin kiisi tämä nainen autoon ja kuntosalille. Noh siellä se treeni ei sitten enää maistunutkaan. Onneksi on kuntopyörissä olemassa niitä valmiiks ohjelmoituja treeniohjelmia! En olis varmaankaan omaan tahtiin pyöräilemällä jaksanut yhtään, mut nyt kun laittoi sen intervallitreeni ohjelman päälle niin jopas tuli pyöräiltyä se 30 min. Aattelin et josko se into puolen tunnin pyöräilyn jälkeen ois tullut, mutta ei niin ei. Jaksoin hädin tuskin vielä 15 min. tehdä liikkeitä salilla. Voi pöh ja pah!

Tässä yritän opetella onnittelemaan itteeni edes tuollasesta pienestä liikunnan pilkahduksesta, mutta se on jotenkin niin mun luontoni vastaista. En koe tehneeni juuri mitään jos en ole hiukset aivan litimärkinä ja hengästynyt puolikuoliaaksi. Kuntosalilla en juuri koskaan saa mitään roiskuvaa hikeä aikaiseksi, mutta siihenkin on mahdollisuus, sen verran kokemusta sellaisesta harjoittelusta kuitenkin on. Personal trainer ois vissiin paras mahdollinen auttaja tähän pulmaan, mutta taitaapa jäädä sellaisenkin palvelun käyttö toiseen kertaan. Toisaalta jos täältä Varsinais-Suomesta hyvä sellainen löytyisi, voisin jopa harkita. Eli blogiini eksyneet, laittakaa ehdotuksia pt:sta jos vain teillä suinkin niitä on!

Eräänlaisina tsemppareina käytän tuota HeiaHeia -palvelua, johon voi siis kirjoittaa liikuntasuoritukset. Suosittelen käymään ja luomaan tilin! Se on antanut uutta puhtia liikunnan harrastamiseen ainakin mulle. En toistaiseksi osaa laittaa tänne blogin sivustoon omaa linkki -osiota, joten ajattelin laittaa linkin ko. sivuille tässä. Eli www.heiaheia.com  Ja ei kun merkkailemaan suorituksia! Toinen mulle tärkee palvelu tällä hetkellä on kalorilaskuri. Suosittelen sitäkin kovasti. Käykäähän katsomassa jos ette vielä tiedä mistä on kyse www.kalorilaskuri.fi

Liikunnan iloa kaikille! Toivottavasti oma epäiloni katoaa pian ja jaksan piiskata itseni kunnon suorituksiin myös saliharjoittelussa!

2 kommenttia:

  1. Eksyin sun blogiin ja toivottelen tsemppiä projektiin! Jäänpäs lueskelemaan miten edistyt :) tervetuloa vierailemaan minunkin blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun viitsit tulla vilkaisemaan! Käyhän vilkuilemassa jatkossakin, toivottavasti pidät! :)

      Poista